03.03.2011

четвъртък, 3 март 2011 г.

| | |
Честит празник на всички!
Аз  лично не разбирам ,защо празнуваме 3 март,все пак не тогава е било нашето истинско освобождение.А пък да не говорим че чак от 1908 България е станала независима държава.Но както и да е, важното е че днес почивахме Хд..трябва да има повече такива дни ..Хд
Та днес мога да се похваля, че си оползотворих деня и не изгубих почти никакво време за глупави неща.Наспах се ,почетох от прословутия "Ерагон",който ми беше станал безинтересен,но сега отново ми е интересен Хд,лакирах се ,размотавах се .И излязох.Бях с наще,но все пак беше готино.Висяхме дълго време в книжарница,гледахме филм и се нахранихме в mCdonalds.Фимтът беше "I am number 4".Страхотен филм .Имаше си всичко.Романтика,приятелство,бой и опожарено училище Хд(все пак мечтата на всеки ученик все пак е да види как  училището му гори Хд).Искрено го препоръчвам на всички.Май има и някаква книга,не е зле да си я взема Хд.И тя ми се вижда интересна Хд.
Днес обаче пренебрегнах приятелите си.Нищо ,утре ще наваксам Хд..

 P.S Линк към резюмето на книгата 
http://www.book.store.bg/p49995/az-sym-nomer-chetiri-pitakys-lor.html

2 коментара:

Beth каза...

Здравей
Готино блогче,трябва да има повече такива...Както и да е ... Видях "Аз съм номер четири" и неможах да се въздържа от коментар. ;д
Филмът е наистина страхотен!Има динамика,има развитие ...Чесно казано на филма не му липсваше нищо...Е ,добре де...Липсваха му 3-4 сцени от книгата.
Говорейки за книгата...Пристрастена съм към четенето и една книга ми отнема около 6 часа,но точно тази едва смогвах да прочета!Признавам ,че ми стана една от любимите.Няма да съжеляваш ако я прочетеш,сериозно!Историята е същата ,развитието в повечето сцени е същото има леки промени в някой детайли и няколко липсващи момента (както казах вече) ,но приликата е поразяваща!
И така стига хвалби ;Д Дано съм те навила да прочетеш и книгата ;Д

Stef каза...

Здрасти!!
Аз също съм голям маниак на тема книги,просто не мога без тях.А колкото до "Аз съм номер четири" вече си намерих кой ще ми даде да я чета (happy).
П.С Радвам се че харесваш блога ми.

Публикуване на коментар